Vad är det här för sida?

Välkommen till bloggen Shockabsorber. Mitt namn är Jakob Persson och jag driver denna blogg. Det jag gör här är helt enkelt att jag lägger upp de mest populära inläggen från min Facebooksida och mitt Twitterflöde. Om du uppskattar den här typen av information och underhållning föreslår jag att du följer bloggen! 😊

Har du läst en artikel som du tycker är väldigt bra och vill sprida vidare? Eller har du sett ett bra eller underhållande videoklipp på nätet? Kanske har du sett en intressant nyhet som berör politiken eller marknaden kring träning, kost och hälsa?

Tipsa då gärna om det här så sprider jag vidare det om jag anser att det är bra/informationsrikt. Och ja, jag är enväldig domare här.

Din länk ska givetvis gå till något som verkligen är faktabaserat.

Kontakta mig gärna mha formuläret nedan!